پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

دستگیری سرکرده و ۳ عضو یک گروه تجزیه‌طلب در ماهشهر

سرکرده گروه معاند و تجزیه‌طلبی که از طریق فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی و دعوت به تجمعات غیر قانونی و مسلحانه کرده بود، توسط ماموران انتظامی شهرستان ماهشهر شناسایی و دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر به‌نقل از پایگاه خبری پلیس، سرکرده گروه معاند و تجزیه‌طلبی که از طریق فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی و دعوت به تجمعات غیر‌قانونی و مسلحانه کرده بود، توسط ماموران انتظامی شهرستان ماهشهر شناسایی و دستگیر شد.

مأموران انتظامی شهرستان ماهشهر پس از رصد دقیق اطلاعاتی، با هماهنگی مرجع قضائی طی یک عملیات ضربتی سرکرده و 3 عضو این گروه را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

 متهمان دستگیر شده با انتشار اخبار جعلی و همچنین انتشار فیلم و کلیپ‌های تحریک‌آمیز درباره تجمعات سال گذشته در فضای مجازی سعی در تشویش اذهان عمومی و ترغیب و تشویق شهروندان و به‌ویژه قشر جوان به تجمع و شورش‌های مسلحانه داشتند.

 این گروهک با دادن فراخوان‌های متعدد در فضای مجازی  جهت تجمع درباره سیل اخیر سعی در جذب افراد بیشتری برای عضویت در این شبکه‌ها و گروهک‌های معاند را داشت.

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده